Selecteer een pagina

Gemakkelijk van Haarlem naar de luchthaven

Heeft u een taxi van Haarlem naar Lelystad Airport nodig?

Taxi diensten van Haarlem naar Lelystad Airport

Schiphol Taxi Haarlem Kennemerland staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u voor een vast tarief van Haarlem naar Lelystad Airport te brengen en uiteraard ook van Lelystad Airport naar Haarlem. Onze tarieven zijn tot 50% goedkoper dan een normale taxirit. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig taxibedrijf voor uw luchthaventaxi? Schiphol Taxi Haarlem Kennemerland is al jarenlang de specialist voor taxiritten van en naar Lelystad Airport.

Dankzij onze service bespaart u op hoge parkeerkosten op Lelystad Airport. De reis begint bij de voordeur in Haarlem totdat u aan boord van onze taxi naar Lelystad Airport stapt. Wij zorgen er voor dat u netjes op tijd voor uw vlucht op Lelystad Airport bent.

Goedkope taxi Haarlem – Lelystad Airport voor slechts € 130,-

Op zoek naar een goedkope taxi van Haarlem naar Lelystad Airport? Wij brengen u vanaf Haarlem naar Lelystad Airport voor een vaste prijs van € 130,- enkele reis naar Lelystad Airport en dit is geen deeltaxi, u wordt alleen met onze taxi vanaf Haarlem naar Lelystad Airport gebracht.

Indien er een tussenstop gemaakt moet worden in de zelfde gemeente berekenen wij 7,50 euro.

Met 5 tot 7 personen van Haarlem naar Lelystad Airport voor slechts € 145,-

Wilt u met 5, 6 of zelfs 7 personen een goedkope airporttaxi van Haarlem? Wij brengen u vanaf Haarlem voor een vaste prijs van € 145,- enkele reis naar Lelystad Airport met een Mercedes E-vito 7 persoons bus (groene rijder). Zo kunt u met een grotere groep personen vanaf Haarlem gemakkelijk naar Lelystad Airport.

Indien er een tussenstop gemaakt moet worden in de zelfde gemeente berekenen wij 7,50 euro.

Boek nu online uw taxi rit naar Lelystad Airport

U ontvangt direct een boekingsbevestiging in uw e-mail en de boeking wordt automatisch opgenomen in ons programma.
Let op! Deze dient nog wel door ons richting u bevestigd te worden.
U kunt ook telefonisch reserveren op het telefoonnummer? 06-23332440

Vertel ons uw locatie en wij halen je op

Translate »